Wat kunnen wij voor u betekenen?

Vanuit Eindhoven, de slimste regio ter wereld, bieden wij innovatieve
en verantwoorde 
zakelijke ICT oplossingen voor uw organisatie.

Om u goed te kunnen adviseren willen we graag weten wat de eisen en wensen zijn en voor welke uitdagingen u staat. Dit combineren we met onze kennis en jarenlange ICT ervaring om tot een passende oplossing voor uw organisatie te komen. Wanneer nodig beginnen we samen met een inventarisatie voordat we met een goed onderbouwd advies komen. Onze diensten zijn erop gericht om slimmer en efficiënter gebruik te maken van uw bestaande en toekomstige ICT infrastructuur.

De voordelen
van
ICTSLIM

ICTSLIM levert krachtige, stabiele en slimme ICT oplossingen, in samenwerking met gerenommeerde partners. Samen met onze partners en bijbehorende oplossingen zorgen wij ervoor dat u over een ICT infrastructuur beschikt waarop u kunt vertrouwen. Door continue actief in te spelen op veranderingen in de markt kunnen wij u maximaal ondersteunen bij de ICT vraagstukken binnen uw organisatie. Op deze manier kunnen organisaties efficiënter en veiliger werken met de beschikbare ICT middelen.

Meer dan 25 jaar ervaring in ICT voor het MKB

Ons team bestaat uit toegewijde medewerkers met jarenlange uitgebreide ervaringen in de ICT wereld. Zowel als klant als aan de zijde van de ICT dienstverlening hebben we de afgelopen jaren veel kennis en ervaring opgedaan. Door deze persoonlijke ervaringen begrijpen we de behoeften van onze klanten en relaties optimaal en spreken dezelfde taal.

Uitgebreid strategisch en technisch ICT Advies

Advies komt in vele kleuren. Strategisch advies voor bedrijven die de toekomst moeten bepalen. Technisch advies om deze eisen en wensen daadwerkelijk in te kunnen vullen. Wij zorgen ervoor dat deze verschillende vraagstukken samenkomen om vervolgens het gewenste en benodigde resultaat te kunnen verwezelijken. Laat ons weten waar u staat dan kunnen we samen bepalen waar we het beste kunnen starten.

Oplossingen op basis van
bewezen nieuwe technologieën

Wij werken uitsluitend met gerenommeerde partners en oplossingen om de juiste ICT omgevingen bij bedrijven en organisaties te kunnen realiseren. Van de werkplekken tot de centrale ICT omgeving op locatie of in de Cloud. Deze worden gerealiseerd met bewezen technologieën van gerenommeerde partners. Hierdoor zullen onze klanten de maximale continuïteit, snelheid en veiligheid ondervinden.

Slimmer gebruik maken van wat je al hebt!

Nieuwe ontwikkelingen in de ICT wereld zorgen ervoor dat je slimmer gebruik kunt maken van technologieën. Door gebrek aan kennis en ervaring wordt in het algemeen niet maximaal gebruik gemaakt van de vele mogelijkheden. Door begeleiding en training op de werkplek brengen wij iedereen in staat om deze mogelijkheden in te zetten en hierdoor efficiënter en sneller te kunnen werken.

Persoonlijke aandacht voor alle gebruikers

Door onze jarenlange ervaring weten we dat uiteindelijk alles op tevreden medewerkers neerkomt. Bij ons bent u aan het juiste adres als het gaat om persoonlijke aandacht voor de ICT uitdaging waar men dagelijks mee geconfronteerd wordt. Elke afdeling en elke medewerker heeft zo zijn eigen eisen en wensen. Onze medewerkers ondersteunen op ieder gewenst niveau om een goed doordachte inrichting te realiseren die past bij het gekozen bedrijfsbeleid.

Volledig beheer,
ondersteuning en support

Wij zijn een transparante, full-service ICT dienstverlener. Wij kunnen het complete beheer, de implementatie en het support uit handen nemen. Wij hebben de kennis, ervaring en kunde om al deze taken van u over te nemen. Maar u kunt er ook voor kiezen om alleen gebruik te maken van onze adviserende of uitvoerende rol. Hierdoor kunt u zich bezig houden met uw kernactiviteiten en kan dit financieel zeer aantrekkelijk zijn.

Mis onze updates niet!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en u blijft altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in onze diensten en belangrijk ICT nieuws.
Door in te schrijven ga je automatisch akkoord met onze Privacy Policy.