De ICTSlimMe 
Werkplek

Iedereen wil graag productief, tevreden en efficiënt kunnen werken op een manier die het beste bij hem of haar en de organisatie past. Niet alleen binnen de muren van uw kantoor, maar vanaf elke locatie. De ICTSlimMe Werkplek is dè oplossing. Met deze werkplek zorgt u ervoor dat iedereen het beste uit zichzelf kan halen, met elkaar op een veilige manier kan samenwerken en flexibel kan zijn in de keuze van de apparaten en apps. Daarbij heeft u geen zorgen om het beheer van de ICT omgeving en kunt u besparen op de ICT kosten.

0 %

Efficiënter gebruik van ICT middelen

0 %

Meer tevreden eindgebruikers

0 %
Minder support incidenten

De snelle technologische ontwikkelingen en toenemende digitalisering hebben een enorme impact op onze maatschappij. Het biedt organisaties enorme kansen en mogelijkheden, maar het is voor veel organisaties ook een uitdaging om hiervan optimaal gebruik te kunnen maken. Kostbare tijd gaat verloren omdat medewerkers moeten wachten voordat alles is opgestart, ze voor iedere applicatie apart moeten inloggen of op sommige momenten zelfs helemaal niet bij belangrijke gegevens kunnen.

De laatste ontwikkelingen in de wereld hebben bij veel organisaties de wens naar deze nieuwe manier van werken versneld. Oplossingen als Teams en Zoom worden massaal ingezet voor bellen, chatten en vergaderen op afstand. Het opstarten van Teams is één, ervoor zorgen dat de mogelijkheden optimaal benut worden en de data veilig is, is een tweede. Los van security risico’s kunnen onvoldoende aandacht voor structuur en een gebrek aan heldere afspraken op termijn leiden tot problemen. Ook vanuit het oogpunt van adoptie is het nu een goed moment om de stap naar de ICTSlimMe werkplek te maken. De behoefte aan een nieuwe manier van werken en daarmee de bereidheid tot verandering is nu groter dan ooit.

Onze ICTSlimMe Werkplek en bijbehorende ICTSlimMe Cloud biedt de medewerkers een gepersonaliseerde werkplek die altijd, overal en op ieder device beschikbaar is. De gebruiker beschikt over de tools en data die voor hem of haar belangrijk zijn om te kunnen werken op een manier die de gebruiker het beste uit komt. De basis van de ICTSlimMe Werkplek wordt gevormd door Microsoft 365, een complete suite waarin alle elementen voor een veilige en moderne cloud gebaseerde werkplek zijn samengevoegd. Voor een organisatie betekent de ICTSlimMe Werkplek dat medewerkers productiever zijn, de veiligheid gewaarborgd is, de data èn de backups hiervan op een veilige locatie zijn opgeslagen.
Naast tevreden mensen heeft u geen omkijken meer naar het beheer van de ICT omgeving.
Op basis van onderzoek en ervaring hebben wij een roadmap voor de moderne ICTSlimMe Werkplek ontwikkeld. Een plan van aanpak op weg naar de ideale ICTSlimMe Werkplek in de cloud. Deze aanpak bestaat uit vier stappen: Onderzoek, Planning, Implementatie en Support & Beheer. We kijken hierbij naar de belangrijkste zaken voor uw organisatie en de onderlinge afhankelijkheden van de applicaties. Door onze flexibele manier van werken is de weg naar de ICTSLimMe Werkplek geen standaard traject, maar altijd maatwerk, aangepast op uw organisatie.

De ICTSlimMe 
Cloud

Naast de ICTSlimMe Werkplek bieden we de ICTSlimMe Cloud aan. De ICTSlimMe Cloud bestaat uit alle bouwblokken, welke benodigd zijn voor de complete cloud ervaring.

Daar waar de ICTSlimMe Werkplek ophoudt, gaat de ICTSlimMe Cloud verder. Alle mogelijke applicaties en vormen van communicatie die niet standaard behoren tot de ICTSlimMe Werkplek of direct geleverd worden door uw applicatieleverancier, kunnen terecht in de ICTSlimMe Cloud.

Vanuit de ICTSlimMe Cloud kunnen wij alles naadloos aan laten sluiten op de ICTSlimMe Werkplek.

De ICTSlimMe Cloud is een complete omgeving voor applicaties en data en is voorzien van de hoogste vorm van beveiliging en data backup.

Indien gewenst verzorgen wij een snelle replicatie naar een secundaire ICTSlimMe Cloud voor een zorgeloze manier van werken.

Op dit moment draait bij het overgrote deel van de bedrijven slechts een kwart van de applicaties in de cloud. De verwachting is dat de komende jaren meer dan de helft van de bedrijven overstapt naar de publieke cloud of het huidige gebruik van publieke cloud diensten uitbreidt.

Deze voorspelling betekent echter niet dat organisaties geen twijfels hebben over een overstap naar de publieke cloud. Uit onderzoek blijkt dat vooral vendor lock-in, security en compliance als belangrijkste drempels worden beschouwd voor een overstap naar de publieke cloud.  Met name grotere organisaties vrezen ook dat hierdoor technologische kennis verloren gaat. Daarnaast leidt het mogelijk ontstaan van een hybride infrastructuur, het migreren van grote hoeveelheden data en het verlies van controle op de ICT omgeving tot onzekerheid over de publieke cloud.

Dit neemt niet weg dat een versnelling van de digitale transformatie voor de deur staat en bedrijven op niet al te lange termijn hierin mee moeten gaan om een concurrerende positie in de markt te behouden en voorbereid te zijn op de digitale toekomst. Zeker met thuiswerken als nieuwe geaccepteerde vorm van werken lijkt een overstap naar de cloud in de nabije toekomst onvermijdelijk.

Hiervoor is de ICTSlimMe Cloud ontwikkeld. De ICTSlimMe Cloud maakt het mogelijk om u en uw organisatie op een veilige en gecontroleerde manier te begeleiden naar het werken in de cloud met alle voordelen die dit biedt.

Alle gewenste bouwblokken zijn aanwezig in de ICTSlimMe Cloud. Of het nu gaat om cloud telefonie, een applicatie die nog niet beschikbaar is in de cloud of een andere cloud omgeving aansluiten op uw ICTSlimMe Werkplek, door de bouwblokken van de ICTSlimMe Cloud kunnen we maatwerk leveren, toegespitst op uw organisatie.

ICTSlimMe 
Telefonie

Voice is nog steeds de meest belangrijke manier om contact te onderhouden met klanten en collega’s. Naast telefonie is ook chat/Instant Messaging (IM), audio en video in opkomst.
Nu verschillende personen steeds meer gaan werken met verschillende devices en vanaf verschillende werkplekken, is het nodig om iedereen een gestroomlijnde en intuïtieve communicatie-ervaring te bieden die goed past bij de manier waarop ze werken.

ICTSlimMe Telefonie, Powered by Avaya Cloud Office biedt al deze mogelijkheden. Het biedt een uitgebreid communicatie platform waarmee je met één simpele klik een oproep kunt starten, een vergadering kan bijwonen, bijdragen in een groepschat of content delen. Een volledige communicatie oplossing vanuit de Cloud.

Op locatie hoeft er geen hardware geïnstalleerd of onderhouden te worden, u gebruikt het, wij verzorgen en onderhouden het voor u.

ICTSlimMe 
Networking

Omdat geen ICT omgeving kan functioneren zonder een fysieke, bedrade en draadloze infrastructuur, kunnen wij vanzelfsprekend ook hiervoor een passende oplossing bieden.
In samenwerking met diverse partners bieden wij oplossingen voor onder andere firewalling, switching, routing, managed wifi, alles wat een netwerk nodig heeft om goed, snel, stabiel en veilig te kunnen functioneren.

Al onze oplossingen worden beheerd en continu gemonitord vanuit de Cloud, waardoor
 u geen omkijken meer heeft naar uw infrastructuur.

Beheer is bovendien onafhankelijk van de locatie, waardoor opsturen van netwerkapparatuur ineens gewoon tot de mogelijkheden behoort.

Dit alles kan snel, betrouwbaar en gemakkelijk gerealiseerd worden.

Mis onze updates niet!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en u blijft altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in onze diensten en belangrijk ICT nieuws.

Door in te schrijven ga je automatisch akkoord met onze Privacy Policy.