Onze slimme ICT diensten

Wij zijn een transparante, full-service ICT dienstverlener. Wij kunnen het complete beheer, de implementatie en het support uit handen nemen. Wij hebben de kennis, ervaring en kunde om al deze taken van u over te nemen. Maar u kunt er ook voor kiezen om alleen gebruik te maken van onze adviserende of uitvoerende rol. Hierdoor kunt u zich bezig houden met uw kernactiviteiten en kan dit financieel zeer aantrekkelijk zijn.

Met alle vragen op het gebied van ICT kunt u bij ons terecht. Wij maken duidelijke afspraken en werken nauw samen met partners, zodat we kosten-efficiënt te werk kunnen gaan. Wilt u uw wensen en ideeën met ons bespreken, dan plannen we een vrijblijvende afspraak en gaan we samen op zoek naar een passende ICT-oplossing voor uw organisatie.

ICTSlimMe Oplossingen

Met onze 4 standaard oplossingen, de ICTSlimMe Werkplek, Cloud, Telefonie en Networking oplossingen kunnen wij aan uw gehele IT behoefte voorzien.

Security

Een gedegen beveligingsportfolio is noodzaak voor iedere ICT partner en omgeving. Met onze Secure DNS, Pentesting, Security Health Check, Security Awareness, CyberSecurity Radar en Security Consultancy diensten kunnen wij uw beveiligingsbeleid helemaal op orde maken.

Advies & Organisatie

Strategisch advies, technisch advies of het bijpraten over de laatste nieuwe ontwikkelingen, wij kunnen u hierin ondersteunen.

Beheer & Ondersteuning

Het optimaal functioneren van de ICT infrastructuur is cruciaal voor de continuïteit van uw organisatie en dienstverlening.

Met 25 jaar ervaring als System-Engineer, Consultant en ICT Manager bij internationale bedrijven ben ik bekend met zowel de kant van de klant als de ICT dienstverlener. Daardoor weet ik wat de mogelijkheden zijn en wat de klanten verwachten van onze dienstverlening.

Hans - ICT System Consultant

ICTSLIM

ICTSlimMe Oplossingen

Met onze 4 standaard oplossingen, de ICTSlimMe Werkplek, Cloud, Telefonie en Networking oplossingen kunnen wij aan uw gehele IT behoefte voorzien.

Security Diensten

Een gedegen beveligingsportfolio is noodzaak voor iedere ICT partner en omgeving. Met onze Secure DNS, Pentesting, Security Health Check en Security Awareness en Security Consultancy diensten kunnen wij uw beveiligingsbeleid helemaal op orde maken.

Advies & Organisatie

De juiste ICT omgeving passend bij uw organisatie begint bij een gedegen onderzoek en een goed advies. Onze jarenlange ervaring met verschillende organisaties en bedrijven speelt hierin een grote rol. Of het nu gaat om strategisch advies, technisch advies of het bijpraten over de laatste nieuwe ontwikkelingen, wij zijn hiervoor de juiste partner.

Beheer & Ondersteuning

ICT is er voor de gebruiker. Een goede en stabiele ICT omgeving zorgt ervoor dat mensen veel prettiger werken en productiever zijn. U moet ongestoord en veilig kunnen werken zonder lastig gevallen te worden door de achterliggende techniek. Gebruikers moeten in staat zijn zelf allerlei zaken te kunnen regelen binnen het bedrijfsbeleid. Onze gebruikersondersteuning is hierop ingericht. Het optimaal functioneren van de ICT infrastructuur is immers cruciaal voor de continuïteit van uw organisatie en dienstverlening.

Wij werken uitsluitend
met erkende merken

Mis onze updates niet!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en u blijft altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in onze diensten en belangrijk ICT nieuws.
Door in te schrijven ga je automatisch akkoord met onze Privacy Policy.